top of page

Keuringsdienst van Agora - Te oud voor spelletjes?

In de klas hadden we het spel Black storys liggen en daar op stond dat je maar tot je 99 ste zou kunnen spelen. Toen kwamen we op de vraag waarom 99 en niet 95 of 100. En waarom überhaupt een bovengrens? Zijn we dan opeens te oud om spelletjes te spelen?

De ondergrens snapten we, misschien kan je dingen inslikken of is het spel moeilijk te begrijpen. Alleen de bovengrens was voor ons een raadsel.

Deze vraag bracht me op een idee. De keuringsdienst van Agora. Gebaseerd op de keuringsdienst van waarde, waarin een groep van mensen producenten gaan bellen. En dat is precies wat wij (ik en Peter Crins) gaan doen. We gaan dit filmen en terug brengen in een video.

We hebben de volgende producenten gebeld:

> 999 games

> Lego

> Ravensburger

> Story Factory

Hier onder het resultaat. Ontspan en geniet!


bottom of page