Project X

Wij waren dit project gestart omdat we wouden ervaren hoe het is om ondergedoken te zitten net zoals Anne Frank. Maar alleen onderduiken is niet zo leerzaam daarom gingen we eerst informatie zoeken over hoe Anne Frank onderdook en daarna die kennis toepassen in de praktijk.

 

Na een paar weken informatie zoeken en voorbereidingen treffen was het zo ver, we gingen onderduiken. Oke het was dan maar 1 dag, maar we hadden wel een beetje gevoeld hoe het was om onder te duiken. Tijdens die lange stiltes in onze schuilplaats kwamen we op een idee: laten we net als het achterhuis in Amsterdam onze schuilplek tentoonstellen. Zo gezegd zo gedaan, een dag later stonden we onze kennis te presenteren die we hadden opgedaan tijdens het project in onze zelf gemaakte schuilplaats

genaamd 'De achterbox'. Hieronder ziet u de presentatie/rondleiding die we hebben gehouden. Klik op de link om te kijken wat agoraroermond.nl over ons schreef.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Agora Roermond

© 2017 by Julian de Bock

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon